Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

TIVE-hanke, Alajärven kaupunki
Alvar Aallon tie 1
62900 ALAJÄRVI


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

MeTorin pääkäyttäjä, TIVEn projektipäällikkö Seppo Autio

Puhelin 044 – 2970 494

Sähköposti seppo.autio@jarviseutu.fi

 

REKISTERIN NIMI

MeTori-kauppakeskuksen asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on ostanut tuotteita MeTori-kauppakeskukseen kuuluvan liikkeen verkkokaupasta tai muulla tavoin rekisteröitynyt MeTori-järjestelmään.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää MeTorin kuuluvien liikkeiden mainonnassa luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on täysi oikeus yhteystietojen tallennuksen yhteydessä estää omien tietojensa käyttö kaikenlaiseen mainostukseen ja tiedottamiseen. Mikäli asiakas haluaa myöhemmin yhteystietonsa poistettavaksi rekisteristä, se onnistuu ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpitäjään, katso yhteystiedot kohdasta ”Rekisteriasioita hoitava henkilö”.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot:

·    Henkilön etu- ja sukunimi

·    Sähköpostiosoite

·    Postiosoite

·    Puhelinnumero

·    Tiedot käsitellyistä tilauksista

·    Tilausten Postin seurantatiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta MeTori-järjestelmän ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on vain MeTori-järjestelmään kuuluvilla kauppiailla. Kauppiaan niin halutessa, vain hänellä itsellään on oikeus rekisteritietojen käyttöön.